čtvrtek 10. listopadu 2011

Přírůstky do sbírky

Tento týden pořádně zaměstnáváme místní pošťáky: kromě několika knížek jsme si totiž objednali plakáty do naší skromné, ale postupně se rozrůstající sbírky. Ve dvou případech se jedná o originální plakáty k Hugínkovým filmům Lizzie a Born To Be Loved, zbývající exemplář je reprodukcí plakátu k Leave Her To Heaven. Doma všechny čeká zarámování a vyvěšení na čestná místa.


Včera jsme byli na speciální projekci West Side Story, která se uskutečnila v rámci 50. výročí od premiéry tohoto legendárního muzikálu. Není nad to spořádat obří porci popcornu a během toho si ještě poplakat s pamětníky, kterých přišlo plné kino. A mimo to: West Side Story je přesně ten typ filmu, který nejlépe oceníte na velkém plátně.


A nejdůležitější zpráva dne na konec: Janička si našla vedlejšák, u kterého může plně zužitkovat své hudební a bavičské nadání. Sice se teď o večerech vídáme míň, ale za tu slávu (a hlavně vydělané peníze - lidé v Santa Barbaře jsou opravdu štědří) to stojí. Vypadá to, že na Díkuvzdání bude skutečně za co děkovat: dopřejeme si krocana.