úterý 27. září 2011

Vyhlášení výsledků soutěže

Před týdnem jsme vás vyzvali, ať se zapojíte do našeho kvízu ohledně infračerveného záření, kterého jsem vyzařovala více, než Mejla. Původně jsme měli v plánu odměnit speciálním suvenýrem z USA nejoriginálnější odpověď, nakonec jsme se však rozhodli potěšit drobným dárkem všech pět lidí, co se soutěže zúčastnilo: tedy Laviho, Codyho, obě naše sestry a paní Bebáčkovou. Příští týden kontrolujte schránky ;-)

Jako každé předchozí a následující úterý se dnes opět chystáme do kina (kdo by odolal ceně 5.50 za odpolední představení). Minulý týden jsme zhlédli The Help -  v Americe velký letní hit, jehož premiéra je u nás pod názvem Proti pravidlům naplánována na konec ledna, kdy se v USA už budou vyhlašovat nominace na Oscara, jejichž velký počet bezpochyby obdrží. Silné téma (osudy afroamerických hospodyň v 60. letech), které pohnulo americkými dějinami, akademiky vždycky osloví. Tento týden se chystáme na Brada Pitta coby manažera baseballového týmu ve filmu Moneyball režírovaného Bennettem Millerem, který se k nám, respektive k vám, dostane začátkem prosince. Co si budeme nalhávat, vidět filmy v kině dřív než rok po jejich světové premiéře je fajn :)

A na závěr přidávám zvířátko tohoto týdne (tentokrát výjimečně ne z USA), kterým je náš kmotřenec Kuky a jehož hrdou majitelkou je Mejlova sestra Mar. Ideální jako tapeta na pozadí monitoru :)