neděle 3. června 2012

KjEE Summer Round-Up 2012 at Santa Barbara Bowl

Tak jsme si konečně - měsíc před odjezdem - užili i trochu té živé hudby, a to na hudebním minifestivalu Summer Round-Up, který v Santa Barbara Bowl již podvanácté v řadě pořádala místní radiová stanice KjEE. 

Naše půlroční očekávání se naplnila se vším všudy - poslechnout si dobrou hudbu za slunečného a teplého počasí a v příjemném prostředí. Santa Barbara Bowl, amfiteátr s kapacitou čtyři a půl tisíce míst (tedy zhruba třikrát menší než Hollywood Bowl), stojí v kopcích Santa Barbary již od roku 1936 (před lety prošel rozsáhlou rekonstrukcí).

Garbage
Lineup ve čtyři odpoledne zahajovala místní indie-electro-rocková kapela Gardens & Villa, před pátou na ně navázalo rozverné hippie-indie-popové uskupení z LA Grouplove, v šest přišli na řadu vysoce očekávání Novozélanďané The Naked and Famous a po sedmé již plný Bowl roztančili stále energičtí Garbage. Před devátou nastoupily hlavní hvězdy večera, losangeleští indie-rockeři Silversun Pickups, se kterými jsme entuziasticky "žhavili kytary" až téměř do desáté, kdy jsme se rychlochúzí vydali na poslední bus do Isla Visty.

Silversun Pickups