pondělí 11. června 2012

Kings are the Kings!!!

Původně jsme měli v plánu publikovat článek o hřbitovu. Okolnosti ale rozhodly jinak. LA Kings v šestém zápase finále play-off deklasovali Ďábly z New Jersey a získali tak premiérový Stanley Cup. My a Matthew Perry jsme u toho nechyběli!


Na začátku zápasu jsme si stanovili, že za každý vstřelený gól (ať už náš [čti LA] nebo soupeřův) si dáme panáka moravské slivovice (od stréca A. Bittnerové z Nasobůrek). Při finálním skóre 6:1 a faktu, že jsme pili až od 3. třetiny (o přestávkách jsme ještě studovali), si jistě dokážete představit, jaký nátlak byl na nás vyvolán. No a když po vyhraném zápase zůstala litrovka flašky z 1/4 plná, rozhodli jsme se ji dopít (a zahrát si na westernové padouchy a šerify; a trochu si zatančit, že ano).


Je to paráda, že Kings vyhráli titul zrovna v "našem roce". Při finálovém zápase jsme si z plných plic zapěli "Berani duc.." "Ševci..!" "Dáme, Petra, dáme gól!"  "Drnovice, Drnovice, nejlepší ves je v republice", "Zapalte Vsetín..!" "Seno a vidle..!" "Esmeralda nemá ...!" "Kasandra je ...!"a  samozřejmě jsme, co síly mohly, vyřvávali "LA-KINGS-LAA-KINGSS-LAAA-KINGSSS-LAAAA-KINGSSSS!!!!" Jako "imigranti" z ČR jsme se v The New Tahitianu beze sporu jevili jako největší skalní fanoušci.